onsdag 17. februar 2010

Hermegås på go'filler

I forbindelse med at mamma hadde bursdag denne uken, hadde jeg lyst å gi henne en liten hjemmelaget bursdagsgave! Siden mamma stort sett har kjøkkenkluter (eller filler, som jeg kaller dem!) som er oppklippede gamle t-skjorter, tenkte jeg at jeg endelig kunne få heklet de fillene som by Veronica anbefaler på det sterkeste:) Så jeg kjøpte inn garn i 2 farger jeg tror mamma liker, og heklet i vei. Mamma ble godt fornøyd med gaven, og lovte at disse go'fillene skulle bli godt brukt!

7 kommentarer:

 1. De er så fine, alt for fine til at være køkkenklude:)

  Husker du sagde at du havde opskriften på den fleksible uldtrøje i str. 18 måneder, vil du sende den til mig? (kathrineiskotland@yahoo.com)
  Har fået købt garn og glæææææder mig til at komme igang med den.

  Må nok op i den størrelse med den fart Elias har på. Blev vejet til 10,1 kilo den anden dag :)

  Ha en fin onsdag:)

  SvarSlett
 2. Tusen takk! Ja, det er vanskelig å skitne dem til første gangen:)

  Jeg kan selvfølig sende deg oppskriften! Hadde vært artig om du hadde lagt ut et bilde av Elias med det ferdige resultatet på bloggen din:) De vokser veldig fort til - 10,1 kilo er ikke værst! Godt at denne har god stretch:)

  Lykke til, og ha en fortsatt fin dag du og!

  SvarSlett
 3. Så moro!! Mamman min har fått hele seks kluter, men tror ikke hun har tatt en i bruk enda.... Hun synes nemlig det er for galt- og bruker de heller til pynt! Haha.. Men, jeg derimot ELSKER disse klutene! Og håper også dere blir like glad i dem!! Flotte farger var det også! :)

  SvarSlett
 4. For en herlig liten gave! Setter nok mottaker pris på ja!=D

  SvarSlett
 5. Ja, det spørs om hun vil bruke dem hun også:) Jeg skal i hvertfall lage noen til meg - ser bedre ut på kjøkkenet en de klutene jeg bruker!

  Dette er kjempefine gaver å gi - så takk inspirasjonen Veronica:)

  SvarSlett
 6. Flotte kluter og du så masse flott her. Var p åjakt etter en heklet lue, og likte veldig godt din så det er mulig jeg stjeler med meg framgangsmåten og prøver på en slik.

  SvarSlett
 7. Tusen takk for det:) Ja, det er bare å prøve seg på denne lua - den anbefales på det sterkeste! Jeg bruker den hver dag, og er aldri kald på hodet! Jeg var inne og tittet på bloggen din også, og du strikker utrolig masse fint! Legger deg til på listen min:) Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett