søndag 1. mai 2011

Knappeglede!

Jeg er en knappefanatiker, og mener bestemt at en knapp gjør hele plagget. Her er jeg ikke til å rikke. Og for en stund tilbake så jeg at Synnøve med bloggen NøøMade hadde vært knappeshoppet på nett. Knappene var rålekre, perfekte til småstrikk. Jeg var ikke sen med å dra inn på Etsy og Joyafibers og handle jeg og:) Knappene var i posten etter kun 4 dager, enda et stort pluss.

Og da knappene ankom var Hedda like glad som meg. Det er sannelig ikke alltid leker gjør susen, for denne dagen var hun mer enn opptatt av disse knappene, og lekte med dem i over 1 time! Ordtaket "Små barn, store gleder" stemmer virkelig:)

15 kommentarer:

 1. Takk for tips!! Enig med deg, knappene er utrolig viktige for palgget, og ikke alltid like enkelt å finne flotte kapper.

  Du spurte hva en "del" var på dressingen; det er litt slump, men jeg lager ikke så mye av gangen, så den er vel litt mer enn en dl:O)
  Nyt maidagene, klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Så søte små knapper. Nydelige! Takk for tipset - det kan ofte være vanskelig å finne noe fint i knappejungelen på etsy og ebay...

  SvarSlett
 3. Knappar er utrulig kjekt!! :)
  "tantungen" min på 4 1/2 elske knappar og kan leka med dei i timasvis...

  Ser du har "funne" nokre andre knappar enn dei eg kjøpte hjå Joyafibers, får lyst til å kjøpa fleire eg.... hehe

  Ha ei flotte veka!

  SvarSlett
 4. Jøsses så masse fine knapper!!

  SvarSlett
 5. En knappefanatiker til melder seg! Jeg har knapper for lenger enn min levetid, men det dukker stadig opp flere til lager, for Ebay og Etsy er skumle steder :)

  SvarSlett
 6. Herlig blogg du har!

  Lene.

  SvarSlett
 7. Ooooi, lekre knapper! De fargerike eplene var herlige! :)

  SvarSlett
 8. knapper er kult :-)
  Jeg prøver å finne spesielle knapper til salgsbloggen min også, og synes jeg lykkes ganske godt. Snart kommer det mange nye!

  SvarSlett
 9. Stilige knapper! Og så gøy at ryktet spres! Synnøve snappet opp tipset om knappene etter mitt knappekjøp i bloggen min, og nå har du shoppet fra samme sjappe. Gøy!

  SvarSlett
 10. Det finnes så masse herlige knapper :-)

  Ha ei herlig uke - klem Siv

  SvarSlett
 11. Helt enig! Knappen er viktig, feil knapp ødelegger inntrykket av et plagg! Vel og merke hvis den skal vises da! =) Ha en knappefin maidag! Klem Misemor

  SvarSlett
 12. DET var mange fine knapper! *link lagret*
  Og det er utrolig hvilke "vanlige" ting som kan bli superspennende leker for ungene. F.eks en boks full av glidelåser... *åpne, lukke, åpne, lukke*...hihi

  Klem

  SvarSlett
 13. JA knapper er topp!! Og fine knapper er ekstra stas!!

  SvarSlett
 14. Jeg har også kjøpt knapper der etter tips fra Nøømade. Er så fornøyd. Kom lynkjapt og var superfine. Anbefales til alle:)

  SvarSlett
 15. Takk for godt tips. I dag fikk jeg mine også. Lykke! Knapper er knallgøy. :)

  SvarSlett