tirsdag 9. august 2011

Bloggproblemer!

Hei dere! Nå er det jammen med lenge siden sist innlegg. Jeg har ikke vært særlig produktiv siste tiden, men jeg har også gitt litt opp i forhold til bloggen min. Jeg klarer ikke å kommentere lengre, verken på min egen blogg eller på andres blogg. Jeg blir også kastet ut av bloggen min hele tiden. Andre som har lignede problemer? Og noen som vet hvordan dette kan løses? Dersom jeg klarer å fikse opp i dette håper jeg lysten på blogging kommer tilbake:) Tar i mot alle tips og råd med stor takknemlighet!

17 kommentarer:

 1. Jeg byttet til Google Chrome som nettleser og da fungerer det helt fint å kommentere :)

  SvarSlett
 2. Oi, så kjedelig! Jeg hadde samme problemet for lenge siden, men plutselig endret det seg. "Eneste" problemet jeg har nå, er at jeg må skrive brukernavn og passord 2 ganger før jeg blir logget på;)

  SvarSlett
 3. Om du bruker Internett Explorer som nettleser kan det være der problemet ligger. Jeg opplevde akkurat det samme som deg og holdt på å bli gal av alle innloggingene. Så byttet jeg til Google chrome og har ikke hatt problemer i det hele tatt ;)
  Håper det løser seg for deg også sånn av vi får se mer av alt det fine du strikker :)

  SvarSlett
 4. Kan dessverre ikke hjelpe deg, bare si at jeg savner deg :)

  SvarSlett
 5. Jeg tror du kan bli hjulpet om du bytter nettleser uansett hvilken du bruker og hvilken du velger. Det hjalp meg. Jeg har fortsatt problemer med å bli oppdatert i bloggrollene, må publisere samme innlegg opptil 20 ganger. Men jeg holder ut og håper på bedring! Lykke til, og ikke gi opp da!
  Ha ei flott blogguke. =)

  SvarSlett
 6. Slenger meg på de andre jeg. Jeg brukte explorer og hadde akkurat samme problemer som deg. Byttet til Firefox og alt går som en lek! :) Har ikke trengt å logge meg på en eneste gang siden jeg byttet, den husker meg :)

  Du er savnet! ♥

  Klem

  SvarSlett
 7. Så fint at jeg leste her, for har akkurat samme problem. Så nå prøver jeg google crome jeg også. Håper å lese mer av den koselige bloggen din da :)

  SvarSlett
 8. Alt jeg har å si: savner bloggingen din!!!!!!!!:)

  SvarSlett
 9. Håper det ordner seg snart! Savner også bloggingen din!! :)

  Klem LiSa

  SvarSlett
 10. Dette var lurt å lese! Jeg har hatt samme problemet, og da vet jeg hva jeg skal prøve når jeg kommer hjem fra ferie. Savner bloggingen din, så håper å se deg snart igjen!

  SvarSlett
 11. Endelig! I'm in:) En stor takk til dere alle sammen:)

  SvarSlett
 12. Hadde problemer jeg også i vår.
  På påloggingssiden er det en boks hvor det står "forbli pålogget", hvis denne er haket av får du problemer.
  Jeg tok bort haken og det meste løste seg....

  SvarSlett
 13. Kjære,kjære deg...jeg prøvde for et par dager siden å legge inn en kommentar om at jeg sliter med det samme, og takke deg for innlegget slik at jeg fikk løst det. Nå har jeg byttet til Chrome og kan endelig få takket deg og de andre som har hjulpet til her! Endelig kan det være litt gøy å blogge igjen! =)

  Håper du også finner ut av det!

  SvarSlett
 14. Gjorde det samme som Heidi-Kristin og alt løste seg for meg med en gang.
  Håper du får det til å funke..=)

  SvarSlett
 15. Et anna tips kan være å ikke krysse av på husk meg når du logger inn.

  SvarSlett
 16. Hei!

  Så kjipt at du har problemer med bloggen, har fulgt med på den en stund nå. Synes du lager så mye fint! Spesielt til baby/barn. Håper det ordner seg og at blogglysten kommer tilbake!

  Ta gjerne en titt innom bloggen min: http://etstrikkehjem.blogspot.com/

  SvarSlett
 17. Håper bloggelysten kommer tilbake når du har fått logget deg inne igjen, du er savnet!

  SvarSlett