søndag 21. mars 2010

Hummer og kanari genser...

Ja, denne genseren inneholder litt av hvert - perlestrikk, rillestrikk, rettstrikk og vrangbord - altså en hummer og kanari genser:) Grunnoppskriften er egentlig Pickles sin barndomsgenser, men jeg var i det kreative hjørnet en dag og fant ut at jeg skulle utfordre denne genseren litt. Barndomsgenseren hadde jeg laget før, jeg synes oppskriften var knallbra, og dette er altså resultatet av en ny kreativ vri!

Denne varianten er derimot blitt knalldyr... Jeg har brukt Drops Extra Fine Merino, og dobbel tråd til hele genseren. Og den delen som er perlestrikk har rett og slett slukt garn! Og det jeg ikke ante på forhånd var at perlestrikk med dobbel tråd slett ikke var mykt og godt, så jeg er vel ikke 100% fornøyd med resultatet på akkurat den delen.

I tillegg ble det kanskje litt mye perlestrikk??:)

Kommentaren fra samboeren var: "Den ble kanskje litt massiv...?"
Og mi venninne mente det av og til var greit å følge oppskriften slik den egentlig er:) Jeg VAR enig helt til jeg satte den sammen og fikk sydd på den nydelige knappen fra Snella og Petronella - da ble jeg til slutt veldig fornøyd til tross for en massiv og lite myk overdel:)

14 kommentarer:

 1. Den var rett og slett fantastisk flott!
  Ha ei fin uke :)

  SvarSlett
 2. Nydelige farger i genseren! synes den ble fin, jeg=) Greit å vite at perlestrikk sluker garn. Denne genseren står på listen over " to do"=)

  SvarSlett
 3. Jeg synes den ser helt utrolig fin ut :) Og fine farger!

  SvarSlett
 4. Den var jo kjempeflott. Så kreativ og effektiv du er :) Det går heller treigt hos meg......har altfor tidkrevende prosjekter.....hehe!

  SvarSlett
 5. Så fin den blei! Og det er jo bare deilig og praktisk med en tykk og varm del på brystet, armene og nakken. Heia nytenking og sidesprang fra oppskrifta!!

  SvarSlett
 6. Den var knallfin! Synes absolutt ikke det ble for mye perlestrikk, derimot synes jeg det passet veldig bra med mønsteret du har laget nedre del. Veldig bra sammensetning, Siren! Og, hva gjør ikke en Snella-knapp med ett plagg? Du er utrolig flink!!:)

  SvarSlett
 7. Ja, de knappene er bare helt fantastiske! Den største motivasjonen til å gjøre ferdig genseren var faktisk knappen som lå i skapet og ventet på å bli sydd på:)

  SvarSlett
 8. Kjempefin genser=)
  Så litt rundt på bloggen din, og tror jammen jeg setter deg til blogglista min, fikk så masse innspirasjon her=)
  Håper du får en fin dag.

  SvarSlett
 9. Flott genser!!! Likte godt fargene, å ja knappen!! Hvor har du kjøpt den?

  SvarSlett
 10. Knappen er kjøpt fra Snellla og Petronella på nettet:) Ellers har jeg også handlet knapper fra S&P på Nøstebarn på Bjølsen i Oslo. Favorittknapper:)

  SvarSlett
 11. Så gøy å finne en ny fin blogg! Du strikker mye flott:-)

  SvarSlett
 12. Så nydelig den genseren var! Du er skikkelig flink. Jeg har sett på den oppskriften selv, nå fikk jeg en boost. Mulig jeg prøver meg på den snart. Takk for bloggbesøk forresten og god påske!

  SvarSlett
 13. Knall fin genser! Skal prøve meg på barndomsgenseren til pickels snart :) Gleder meg for eg laga nettopp kjekkasgenseren og det var så gøy!

  SvarSlett
 14. Kjempe fin genser:-) Du lager veldig mye fint! Legger deg til i blogglisten min og gleder meg til å følge deg videre:-)

  God påske!

  SvarSlett