torsdag 29. april 2010

Manipulert veggpryd

Jepp - jeg maler og! Og jeg synes det er veldig stas å bruke sjablonger, sånn som jeg har gjort her. Bildet er derimot manipulert - og ikke bare litt ... for fargene på disse maleriene er jeg nemlig så vanvittig lei av. Det går i brunt, orange, grønt og rødt, som resten av stua mi - så takk GUD for Picasa og bilderedigering:) Nå synes jeg nemlig at bildene er flotte, noe jeg ikke har synes på en lang lang stund. Så når jeg får ei ny stue om ikke alt for lenge (forhåpentligvis!) har jeg tenkt å male over til noe som er litt friskere. Håper ikke det blir så alt for lenge til:)

6 kommentarer:

 1. Ja da hadde vi dilla på å male :) Kjenner at det frister lite nå.. Du pleier å bli litt påvirket av mine "diller" så nå regner jeg med at du får deg en symaskin snart :)Jeg synes de er fine jeg! Og jeg liker spesiellt godt det over sofaen :)

  SvarSlett
 2. Ja, det over sofaen er snart ditt! Har jo lovet deg det i innflyttningspresang:) Og ja da, jeg har ønsket meg symaskin for lengst av Ole, ei skikkelig hermegås! Det klør i fingrenen...:)

  SvarSlett
 3. kor kule bilda vart da ;)
  og takkar for skryten - besøket og maten ;))
  så koselig - håper det ikkje blir så lenge til neste gang vi treffes
  Klemma
  ps.. no er øl boka bestilt ;--))

  SvarSlett
 4. Kult! Moro med ting man har laget selv på veggen også:) Her går det også i brunt og oransje på stua (og grønt på plantene). Det er stuefargene sine det!:)

  SvarSlett
 5. Så flink du er. Masse fin strikk hos deg. Blir helt imponert.

  SvarSlett
 6. Så flotte bilder!! Og ja, det er luksus med hageflekk! Jeg er ydmyk på den, etter å ha levd i den lille leiligheten på Torshov i 5 år :)

  SvarSlett