onsdag 7. juli 2010

Bestemødre = lotteriflaks!

Hva er det med bestemødre og lotterier? Jeg vet ikke om noen som har så mye vinnerflaks som bestemødre, hvilket betyr at de ganske ofte deltar i loddtrekninger også:) Det som er ganske morsomt er at jeg ganske ofte får hører "Siren, jeg vant denne på Frelsesarmeen, kunne ikke det vært noe for deg? Jeg har nemlig ALT jeg, så dette trenger jeg ikke..." Veldig søtt:) Og uansett hvor mye de har av ALT, er de like ivrige på å kjøpe lodd:)

Denne vesten var Hedda så heldig å få av hennes oldemor på farssiden - og dette er ikke annet enn lotteriflaks, som samboeres bestemor tenkte ville være grei å gi bort. Da sier vi bare "Tusen takk - denne var kjempefin:)"

13 kommentarer:

 1. Åhhh, den var bare kjempesøt!!! Heldig dere er:)

  SvarSlett
 2. Det var en finfin lotterigave, så fine farger sammen! Tipper Hedda blir kjempefin i den!

  SvarSlett
 3. Å så heldig, den var kjempefin!

  SvarSlett
 4. Så heldig! Bra med vinnerlykke i slekta :)

  SvarSlett
 5. Kjempesøt, ja. Og deilig med slike overraskelser.

  Og bestemødre og lotterier ja, hehe. Da jeg var liten brukte min mormor bestandig å ta lodd på oss ungene, og det var ALLTID jeg som vandt. Det har ført til at jeg aldri vinner noe som helt nå som voksen, så det er godt bestemødrene holder slikt for seg selv, så kan vi heller nyte fruktene av det, hehehe.

  Ha en finfin onsdag :)

  SvarSlett
 6. Jeg har også lagt merke til det der med at bestemødre har en litt større vinnerfrekvens enn oss andre - men når det regner på presten, så drypper det på klokkeren ;-)Søt vest :-D

  Ha en flott dag og klem fra Siv

  SvarSlett
 7. Hehe, bestemødre og lodder ja, kjenner godt til det.....men heller sjeldnere jeg har sett noen gevinst hos meg :) Kanskje det kommer mer nå når jeg har fått jente også :)
  Takk for svar ang navnelappene, nå har jeg fått "ræva i gir" og bestilt selv også, gleder meg ihjel til å få dem :);)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 8. Hei.
  Takk for kjempe koslig komentar i bloggen min! Snakk om å lage mye fint du, nå har jeg kosa meg leenge med bloggen din og her er det den ene nydelige tingen etter den andre! Du er rett og slett kjempe flink og kreativ. Barna dine må ha en fantastisk garderobe :o) Selv har jeg ikke barn, men er redd jeg ikke hadde fått tid til å jobbe om jeg hadde hatt det, det er jo vanvittig mange fine mønster å velge mellom! Jeg kommer innom igjen, det er sikkert! :o)

  SvarSlett
 9. Haha , bedstemødre vinder mere end andre , det er sikkert og vist , det er osse derfor at man ser så mange ældre gå til banko- de har VINDER GEN.
  Yndig ting bedstemor vandt. God dag :-)

  SvarSlett
 10. kjempefin! Så heldig for deg;) De vinner vel oftere for de tar flere lodd:D
  Klem fra meg;)

  SvarSlett
 11. Veldig kjekt med vinnergenene til bestemødre - kjempefin!

  Og merkelappene du har fått laget er skikkelig fine :-)

  Takk for at du vil være med på min give away, ønsker deg også en fortsatt god sommer!

  SvarSlett
 12. Hei, 2 lodd skal bli i min give-away :) Måtte jo inn å titte litt hos deg, noe som endte med at jeg bladde meg gjennom hele arkivet...og det i arbeidstiden når jeg burde gjøre andre ting :)Så utrolig mye flott du lager! Og veldig koselig blogg. Jeg legger meg til som følger jeg :) Jeg er forresten også STOR fan av boka myk start! Klem, G-Anette

  SvarSlett
 13. Hei igjen! Det ligger noe til deg inne på bloggen min :-)

  God helg!

  SvarSlett