onsdag 14. juli 2010

Mitt første Epla-kjøp


Endelig har jeg gjort mitt første Epla kjøp - denne nydelige brosjen her:) Har kjøpt den av byVeronica, og oppfordrer alle til å besøke den flotte bloggen hennes og ikke minst Epla butikken hennes!

Det er i forbindelse med Lavendeljakken at jeg kjøpte denne. Siden jakken er grå, måtte jeg ha noe å pynte den opp med. Kunne alltid heklet en blomst selv, men ville ha noe annerledes denne gangen. Og heldigvis er det sånn at det er MASSE jeg ikke kan i den kreative verden, sånn at jeg kan kose meg med ting andre har laget:) Og Veronica har så masse fint å by på! Så jeg føler meg ganske heldig nå:)

Håper Lavendeljakken blir ferdig i kveld... Jeg manglet 7 cm på den siste armen da jeg gikk tom for garn. Arg. Så nå har jeg sittet å sett på nøstet jeg fikk i posten for 1 uke siden, og orket ikke nøste det opp før i dag.

Ellers prøver jeg å produsere mer enn jeg blogger. Det er nemlig ganske lett å blogge mer enn man produserer når en først kommer i gang. Og det tar virkelig tid å kose seg gjennom andres blogger! Men jeg har alt for mange ting jeg skal ha ferdig i løpet av juli, så nå er det full skjerpings på blogging og full fokus på strikking:)

Og her kan du høre på nydelig strikkemusikk:)

God sommer så lenge!

6 kommentarer:

 1. Lekker pynt på jakken din, så gleder meg til å se den;)
  Epla har mye flott å by på...er der selv:D

  Ha en super kveld og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. En veldig fin brosje du har kjøpt! Har selv brukt mange timer på å sikle over alle de fine sakene i epla butikkene:)
  Gleder meg til å se den ferdige jakken!:)

  SvarSlett
 3. Gleder meg til å se jakken ferdig - er vel ikke så lenge til nå ;-) Det er så mye fint i eplabutikkene. Jeg har ikke kjøpt noe der enda, men har en plan om å lage min egen snart :-D

  Kan jeg få spørre hvordan du har lagt inn 'siste kommentarer'? Det er så kjedelig sånn som det er til meg nå, for jeg ser det aldri om noen kommenterer et gammelt innlegg.

  Klem fra Siv

  SvarSlett
 4. Blogge mer enn man produserer høres velkjent ut, ja... ;) Jeg prøver å ikke vise fram så mye før ting er helt ferdig, og så ligger jeg litt foran i produksjonen enn i bloggingen. Det gjelder å være litt taktisk!

  Brosjen var veldig fin, og jeg gleder meg til å se den ferdige Lavendel-jakken!

  SvarSlett
 5. Så herlig kjøp da:)Men du, jeg syntes virkelig du skal strikke fletter, det er myyyye lettere enn du tror! jeg og var liiivredd når jeg skulle prøve første gang, men måtte nesten le når jeg merket hvor lett det er. Det tar litt tid, så klart, man bruker jo en ekstra pinne. Men det blir som ett kunstverk vet du ;)

  SvarSlett
 6. For ett fantastisk blogginnlegg å komme hjem til! Tusen takk for hyggelige ord!! Gleder meg som de andre her til å se Lavendeljakken ferdig! Jeg kom i akkurat samme situasjon som deg når jeg strikket min, tomt for garn når jeg kun hadde noen cm igjen.. Litt umotiverende må jeg si, men gleden kom raskt tilbake når jakken var ferdig:)

  SvarSlett