lørdag 26. mars 2011

Tar utfordringen!

Jeg har vært så heldig å fått en award av Silje med bloggen Smådrops, og Elin med bloggen Rom for Dill og Dall. Tusen takk for oppmerksomheten:) Jeg tar utfordringen! 1. Hvorfor begynte du å blogge? Jeg og min gode venninne Heidi, som på dette tidspunktet bodde 60 mil fra hverandre, deler virkelig håndarbeidsinteressen, og vi hadde lyst å finne en måte vi kunne vise hverandre det vi holdt på med. Vi hadde egentlig tenkt å starte en felles blogg, men endte opp med en hver, og er i dag ivrige bloggere begge to:) Heidi har forøvrig bloggen Tråsnella, og jeg anfebaler dere å besøke denne! Hun er en mester i strikking, hekling og ikke minst sying:) 2. Hvilke blogger følger du? Mange mange blogger, og langt flere enn de jeg har på listen min! Elsker å hente inn inspirasjon fra dere! 3. Favoritt make up? Lancome øyenskygge og rush, Dior og YSL mascara, MAC foundation... foreløpig. Stadig på jakt etter den perfekte foundation! 4. Favoritt klesmerke? Flere... Men blant annet Designers Remix, S'nob, Marlene Birger, This Is Who I am, Odd Molly, Mango, Saint Tropez. Jeg elsker shopping, men er litt kresen og finner sjeldent noe jeg liker godt nok til å kjøpe det. 5. Du "MÅ" ha make up produkt? Mascara. Uten tvil. 6. Favorittfarge? Rød! Hvem skulle trodd det etter å ha gått gjennom bloggen min?:) 7. Favorittparfyme? Daisy av Marc Jacobs. Et nylig funn som har gått rett på 1. plass! Sterk 2. plass går til Light Blue av Dolce and Gabbana. 8. Favorittfilm? Uff, det må nok bli Dirty Dancing... Jeg blir like glad hver gang jeg ser den. 9. Hvilket land du vil besøke og hvorfor? Hm, denne er vanskelig altså. Jeg vet ærlig talt ikke. 10. 5 ting du må ha i vesken? Jeg vil helst ikke ha så mye i vesken, og 5 ting er litt i overkant... Pengebok, telefon og paraply:) Sender utfordringen videre til All you knit is love, Penelene, NøøMade, Komadyret og Strikkemagasinet. Håper dere tar utfordringen, og gleder meg til lesing:) God helg!

8 kommentarer:

 1. Takk for awarden :) Jeg skal ta utfordringen så snart jeg har tid :) Holder på å pakke, for i morgen reiser vi til varmen igjen ;) Ha en super søndag ;)

  SvarSlett
 2. Hei, takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Jakken er strikket i et mønster jeg har kjøpt fra PurlSoho, en håndarbeidsbutikk i New York med utrolig mye fine garn og stoffer. De har også en egen blogg der de presenterer små og store prosjekter, noen av oppskriftene er gratis, andre må kjøpes. Her er link til omtale av jakkemønsteret: http://www.purlbee.com/the-purl-bee/2011/2/27/whits-knits-baby-girl-fair-isle-cardigan.html

  Garnet i mønsteret er et rådyrt alpaccagarn, men jeg brukte Tynn Alpakka, og det fungerte veldig bra (pinne 2+2,5). Jeg brukte litt over ett nøste til den minste størrelsen, i tillegg til små mengder garn til mønsterfargene.

  SvarSlett
 3. Artig å lese litt mer om deg :-)

  Ha en fin kveld - klem Siv

  SvarSlett
 4. moro!!!ser jo nå at du allerede har fått en award av samme typen!!!gratulerer!!!bare noen ulike spørsmål,ellers like!!!
  moro å lese mer om deg!!!

  SvarSlett
 5. Morro å lese mer om deg!
  Takk for hyggelig kommentar hos meg :-)

  SvarSlett
 6. Oi, denne såg eg først no, tusen takk! kjekt med desse awardane :) Skal ta utfordringa så snart eg får tid! :)

  SvarSlett
 7. Jeg har sendt denne til deg jeg også. ;) Du skal få slippe å svare igjen altså. ;)

  SvarSlett
 8. Så morsomt! Same parfyme på 1. og 2. plass ;-) Hedda er jo berre nydeleg! Veldig kjekt å snakke med deg i kveld. Håpar me sjåast igjen. Kanskje sjå Martha(s lille boble) i slutten av månaden? : )

  SvarSlett