søndag 3. april 2011

En flott lesergave!

Ja, jeg fikk meg en gledelig overraskelse da jeg gikk i postkassa en dag denne uken. Der lå nemlig en pakke fra Synnøve med bloggen With 100% love:) I pakken fant jeg disse nydelige ulltøflene - jeg ble både rørt, glad og selvfølgelig utrolig takknemlig. Tøflene er lekre - en herlig fargekombinasjon og nydelig mønster. Og de passer perfekt. Imponerende! Jeg hadde selv aldri satt i gang med et sånt prosjekt, rett og slett ford jeg ikke får til mønster. Så tusen tusen takk - disse kommer til å bli brukt masse! Og grunnen til at jeg fikk denne gaven var fordi jeg pr 1. januar i år var den som hadde vært innom bloggen hennes oftest. Om jeg følte jeg som en "stalker"? Absolutt. Men det er jo et faktum at dette er en blogg jeg stikker innom titt og ofte - så ble jeg selvfølgelig utrolig glad når det skulle resulter i en lesergave:) Jeg er jo en av de som stadig deltar på giv-aways uten at det resulterer i vinnerlykke, så dette var jo en særdeles positiv overrakselse! Igjen - tusen takk, Synnøve! Og jeg oppførdrer herved dere alle til å ta en tur innom bloggen hennes. Her kan dere kose dere lenge:) God søndag!

16 kommentarer:

 1. Haha. Måtte le av stalker-kommentaren:) Jeg kjenner til den, men det er jo vanskelig å ikke suge opp inspirasjonen i favorittbloggene man har. Nydelige tøfler!

  SvarSlett
 2. Grattis med flotte tøfler!!Ha ein fin dag:))

  SvarSlett
 3. Så herlig flotte tøfler og skjønn oppmerksomhet!
  Kos deg, klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Nydelige tøfler og takk for godt bloggtips!

  SvarSlett
 5. Nydelige tøfler fra ei utrolig hyggelig bloggejente:)

  SvarSlett
 6. Tusen takk for hyggelig kommentar! Herlige tøfler og så heldig du er! Moro med en slik oppmerksomhet ;)
  Ha en fin søndagskveld.

  SvarSlett
 7. Så flotte tøfler ;)Enig i at bloggen hennes er bra, er ofte innom selv ;)

  SvarSlett
 8. Kjempefine tøfler, det var jammen ei flott lesargåve :) Og takk for bloggtips :)
  Ha ein riktig fin mandag :)
  Mvh, Kristin

  SvarSlett
 9. Kjempelekre!! Og jeg er nok en liten "stalker" hos Synnøve jeg også ;) Og hos deg Siren :) Men ingenting er bedre enn å besøke flotte blogger!

  Klem ♥

  SvarSlett
 10. Grattis med flotte sokker! Du har en fin blogg som jeg ønsker å følge videre, så du er herved lagt til i bloggrollen min!
  Ha en fin dag!
  Misemor =)

  SvarSlett
 11. Jeg blir jo helt rørt! Helt til innerst dypest i hjertet! :) Ikke bare av dine fine ord, men så følger her jo mange mange andre fine i tillegg! Jammen fint å strikke gaver på dette viset - det er så ufattelig gøy når man treffer så bra! Jeg var usikker både på fargevalg, størrelse, passform og om det i det hele tatt var "noe å få", men så ser jeg at du ble så glad og fornøyd - det er stas! :) ..Og ja, jeg er da inne her hos deg ved hver eneste blogginnlegg! Stor klem :)

  SvarSlett
 12. Gratulerer! Gøy å endelig vinne noe når man deltar både her og der - og for en gave! Kjempeflotte tøfler!

  SvarSlett
 13. Utrolig flotte tøfler! Og fin bloggen du linker til og :D

  SvarSlett
 14. De så gode ut - fine var de også :-)

  Ha ei flott uke - klem Siv

  SvarSlett
 15. Smukke , og tak for link til bloggen - hun er cool :-))

  SvarSlett
 16. Hei! Takk for koselig kommentar på bloggen min! Så utrolig mange flotte ting du har laget :) Og de tøflene var bare helt nydelige!

  SvarSlett