lørdag 16. april 2011

Yes, baby. It's art.Jeg er langt i fra en kunstner. Men et snev av kreative evner kan jeg skryte på meg. Derfor ble jeg lykkelig da jeg fikk disse herlige og fargerike påskeeggene med på lasset da Hedda ble hentet i barnehagen på fredag. Så yes, baby. It's art. Hun har da heldigvis arvet NOE fra meg:) God påske!

8 kommentarer:

 1. Så søte! Her fikk vi hjem en påskehare som mistet hodet før vi var kommet hjem.. ;)
  Det ligger noe til deg i bloggen min :)

  SvarSlett
 2. Hehe, så herlig! Ingenting er bedre enn hjemmelaget påskepynt! God påske! :)

  SvarSlett
 3. Så herlig! Det ble skikkelig kult, jo! :-)
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 4. Ja, dette er kunst! Fikk lignende hjem i fjor, og ble sjarmert i senk! I år var det karse og påskekylling- herlig herlig!:)

  SvarSlett
 5. Det er så koselig med det man får meg hjem fra barnehagen.. Og disse eggene var jo kjempe søte! Skikkelig vårfølelse av gåsungene som endelig begynner å sprette frem :) God påske til deg!

  SvarSlett
 6. såå fine! Hun er nok lik sin mamma ja:) To flinke jenter begge to! Tusen takk for i dag, var utrolig koselig! Kan ikke helt komme over the fine fatet...:) Tuuuusen takk!

  SvarSlett
 7. Knallfine, rett og slett. Jeg liker nonfigurativt, og disse var jo bare helt nydelige. Finfin påske til deg. Ser at jeg også har fått en utfordring, og tar den litt senere i påska :) Det er altfor lenge siden jeg har vært her, og koser meg med alle innleggene siden sist.

  SvarSlett
 8. Så fine de er :)

  Ta en titt i bloggen min der ligger det noe til deg :)

  SvarSlett