onsdag 7. mars 2012

Anyone?

Bildet er lånt fra Raverly, klikk her

Etter å ha sittet timesvis foran PCen for å finne et nytt spennende garn jeg kunne prøve ut på denne korterma jakken, gikk jeg rett i kjelleren da jeg endelig skulle til å bestille mønsteret til Compiègne av La Droguerie. Det er på fransk, av alle ting.... Og jeg burde jo kanskje skjønt det? Uansett var det utrolig frustrerende å finne ut dette. Mitt neste prosjekt var jo i boks (trodde jeg), og jeg har gledet meg SÅNN!

Jeg spør derfor om hjelp fra mine kjære bloggvenner - er det noen som vet om denne oppskriften finnes på engelsk? Siden franskmenn generelt ikke er store tilhengere av engelsk, har jeg mine tvil, men jeg tenkte det kunne være verdt et forsøk. Samboeren klager jo over mine dårlige google- og søke egenskaper, så jeg kan jo ha oversett noe:)

På forhånd, takk!

16 kommentarer:

 1. Kikka litt, siden jeg kan fransk, men det er visst ikke bare å få tak i den franske oppskriften heller, ser det ut til. Veldig søt er den i hvert fall. :)

  SvarSlett
 2. Å så søt den var! Håper du finner oppskriften på engelsk!

  SvarSlett
 3. Jeg mener jeg har mønster på voksenversjonen av denne jakken på engelsk. Lenke til Ravelry her

  http://www.ravelry.com/patterns/library/rosamunds-cardigan

  Denne ligger i to-do-lista mi :-)

  Kanskje du kan nøste derfra?

  SvarSlett
 4. Jeg ville bare funnet en oppskrift som tilsvarer formen sånn ca, åsså forstørrer du opp mønstret og teller deg frem til hvordan flettene er laget.... Du har jo strikket så mye, dette klarer du helt fint :) Den er jo i utgangspunktet enkel. Jeg trodde ikke jeg kunne uten oppskrift, helt til jeg begynte å se alt det lekkre på utenlandske blogger - å måtte prøve.... Går helt fint :)
  Lykke til :)

  SvarSlett
 5. Åhh, den var kjempeflott! Sier som LaLa, denne klarer du uten oppskrift! Fikk egentlig veldig lyst til å prøve meg på den jeg også!

  SvarSlett
 6. Så nydelig den var!! Håper du finner ut av det med oppskriften =)=)

  SvarSlett
 7. Å, eg forstår så godt frustrasjonen din!! Eg fann ei fin oppskrift frå same stad og blei så skuffa då den bare var på fransk :( Typisk at det var så mange fine oppskrifter der òg... Håper du får det til likevel!!

  SvarSlett
 8. Den var virkelig fin:)
  Håper du finner oppskriften, hvis ikke så greier du sikkert å herme :) Gå ut fra maskeantallet på en lignende vest:)

  SvarSlett
 9. Så fin den er. Får håpe du finner en oppskrift. Fransk kan jeg ikke hjelpe til med

  SvarSlett
 10. Takk for hyggelige kommentarer og råd:) Jeg får se om jeg tør å gi meg inn på en sånn prøv selv prosjekt:)

  SvarSlett
 11. Gleder meg til å se denne når den blir ferdig. Overbevist om at du klarer den, selv uten mønster!

  SvarSlett
 12. Kjempefin jakke, men kan dessverre ikke hjelpe deg der...
  Flott pute du har strikket, den må jeg prøve, takk for at du deler mønster og god helg hos deg!

  SvarSlett
 13. Den var virkelig lekker!!

  Jeg har ingen gode tips på oversettelse, men sier som de andre.... Ta utgangspunkt i en annen vest og sleng på fletter :)
  Lykke til!

  SvarSlett
 14. Den var superfin og fikk veldig lyst til å strikke den selv! Ser på Ravelry at det er ei norsk ei som har strikket den i Nepal-kanskje ta kontakt med henne og dpørre om råd og hjelp?
  Kjersti

  SvarSlett
 15. I had bookmarked this some time ago on ravelry, it's in English, it's quite similar to the French one (probably much easier!) but maybe a little small for Hedda. http://www.ravelry.com/patterns/library/cabled-raglan-baby-sweater

  SvarSlett