søndag 18. mars 2012

Et fabelaktig bloggtreff!

Jeg var på mitt første bloggtreff på torsdag, og det ble virkelig et fabelaktig ett! 28 Rogalandsbloggere og Maia (Fabelaktig) som kom landveis fra. Utrolig mange herlig jenter som jeg storkoste meg sammen med hele kvelden. Skravla og latteren gikk i ett fra vi kom til vi gikk:) De fleste her er interiørbloggere, så strikking var absolutt ikke en fellesnevner for denne gjengen, hehe:)
Bildet er lånt fra Ella

Kvelden startet hos Tonje (Dagdrømmeren) kl 18. Alle hadde med seg en liten rett hver, så kan love dere at maten var helt fantastisk! Her fikk vi en goodiebag som Maia og flere hadde ordnet fra mange mange sponsorer (ref. øverste bilde). Vi fikk utrolig mange fine ting!

Etter maten og mye snakk gikk turen til Madla og Den Franske Landstil, som hadde åpnet opp butikken sin bare for oss. Der fikk vi sjampis, tapas, klesoppvisning, litt historie om butikken, 30% avslag på alt i butikken, og ENDA en goodiebag hver (se bildet nedenfor), med produkter fra disse merkevarene:


Pukka Te M. Willumsen - http://mwillumsen.com/Chic Antique - http://chicantique.dk/
Bildet er lånt fra Den Franske Landstil

Totalt sett er jeg helt overveldet. Tusen takk til alle dere som gjorde denne kvelden så fin, og for alle de flotte tingene som nå har inntatt heimen! Og en ekstra takk til Dagdrømmeren, Fabelaktig og Frøken Fryd som planla og stelte i stand dette! Gleder meg til gjensyn:)

6 kommentarer:

 1. Ser ut som dere har hatt det knallkjekt, tror jeg må trenge meg på neste gang.....kjenner jo faktisk Lisette (trent Jazzercise sammen) fra før også.....og siden strikkingen ikke var sterkere representert, kan jeg være med å øke den kvoten.... ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja! Det hadde jo vært så koselig å treffe deg! Heng deg på:)

   Slett
 2. Så og hørtes ut som en super kveld!!
  Heldige dåkke va ;o)

  Finfin uke til deg!

  SvarSlett
 3. Ooooo det hørtes kjekt ut :D

  SvarSlett
 4. Jeg er så lei for at jeg ikke har fått besøkt deg før nå, døgnet skulle hatt flere timer!

  Det var fabelaktig og det var så kos å skravle med deg!

  Jeg håper du har hatt en finfin start på uken, kjære!

  Gode klemmer& fine tanker

  SvarSlett
 5. dette så jammen koselig ut. har ei veninne som også var med her og hadde kost seg mye :)

  SvarSlett