lørdag 19. juni 2010

En deilig morgen

Kose seg med strikketøy, drikke te, drømme om en Epla-butikk, nyte stillheten mens tulla sover - AH! Og samtidig glede seg til småplutring igjen om noen få minutter. En god start på dagen:)

15 kommentarer:

 1. Høres ut som en perfekt start på dagen:-) Her er det nesten sånn, bortset fra at jeg i tilegg har en litt trøtt og trassig 3-åring i huset:-) Håper du får en fortsatt fin lørdag!

  SvarSlett
 2. Det hørtes ut som en herlig morgen :D ønsker deg en fin dag :D

  SvarSlett
 3. Patentstrikking er det lenge siden jeg har sett;)
  Kos deg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Høres ut som en deilig morgen ja:) selv har jeg hatt en rygge/vaske morgen og blir vel inn til byen senere å titte på kongelig bryllup:)
  Ha en fin dag!:)

  SvarSlett
 5. Hei og takk for hilsen i bloggen min. Jeg har begynt å strikke bolero etter Pickels mønster med Pickels garnet og det er supermykt, akkurat som du sa. Herlig garn altså! Og så rask levering; garnet kom over natta. Fantastisk!
  Ser du allerede har kommet langt på jakka di. Det blir lekkert!

  SvarSlett
 6. Dette ser jo veldig lovende ut, da - kos deg med strikketøyet i helgen. Gleder meg til å se det ferdige resultatet :-)

  SvarSlett
 7. Hei:)
  For en herlig blogg du har! fant den helt tilfeldig! Og tillater meg selv å legge link til den i min egen - så jeg kan følge deg:)
  Du strikker fantastiske plagg, g har nydelige barn! Ha en fin kveld videre.

  SvarSlett
 8. Det lyder til, at du har haft en perfekt morgen. Fik du strikket noget?

  SvarSlett
 9. Ja, det er ett fantastisk privelegium å ha små barn! De gir mye glede, både når de er våkne og sover! På god vei med Lavendeljakken ser jeg, blir gøy å se ferdigresultatet:)

  SvarSlett
 10. Hei - se nederst til høyre i bloggen min. Der har jeg samlet noen beskrivelser. Du finner lenke til i-cord cast on der. Corrugated rib stod beskrevet i mønsteret jeg strikker. Ellers har jeg funnet ut en del ved å google, og jeg har oppdaget at det ligger inn mange strikke- og hekle videoer på YouTube som viser teknikker. Søk og prøv :-) Jeg ble ihvertfall imponert da jeg oppdaget alt dette :-)

  SvarSlett
 11. Hei! For en herlig blogg du har! Jeg har en gutt på 8 mnd og har også strikkedilla, men ikke på langt nær så flink som du. Legger deg til så jeg kan følge med og forhåpentligvis lære et triks eller to :)

  Fin lørdagskveld!

  Hilsen Kaja

  SvarSlett
 12. For en perfekt start på dagen. Skikkelig idyll.

  SvarSlett
 13. Så koselig :-) Og så godt at du nyter stillheten og koser deg i stedet for å tenke at du må gjøre masse annet (kjedelig husarbeid for eksempel) ;-)

  Ha en fin dag og klem fra Siv

  SvarSlett
 14. Høyres heilt fantastisk ut!! :D

  SvarSlett
 15. Dette høres deilig ut!

  PS. Takk for at du vil være med på min give away :-D

  SvarSlett