onsdag 2. juni 2010

Scrappet takkekort

Da er endelig takkekortene fra dåpen ferdig scrappet og sendt ut til alle de som ga dåpsgave til Hedda. Jeg er jo blitt litt inspirert av andre bloggere når det gjelder scrapping, og tenkte at jeg skulle prøve det! Jeg liker i hvertfall veldig godt personlige kort. Fargene og materialet valgte jeg ut i fra bordpynten jeg brukte i dåpen.

Men herlighet så lang tid jeg brukte - 1 uke på 14 kort! Helt utrolig... Første, andre, tredje og fjerde kortet gikk greit... Så følte jeg at jeg hadde tatt litt vann over hodet:) Jeg scrapper gjerne igjen, men kun ett kort av gangen:) For koselig var det! Og fint ble det:)

10 kommentarer:

 1. Heisann! Her var det så mye fint at her må jeg legge meg til som følger hos deg. Du har jo strikket en god del av de oppskriftene som er i min "skal snart gjøre bare jeg får tid"-liste!

  Hilsen Marthe

  SvarSlett
 2. Så fine kort:-) Nydelig farge på blomstene. Jeg har ikke scrappet før, men har lyst til å begynne. Må nok ut å kjøpe inn litt utstyr til det snart:-) Men som du sier: ett om gangen...

  SvarSlett
 3. Kjempe fint kort, og en fin inspirasjon som jeg trenger nå siden jeg skal lage dåpskort til mitt fadderbarn snart :)

  SvarSlett
 4. Så flott!!! Dette var inspirerende, mulig jeg må prøve......
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Hvordan fikk du tak i de doble kortene? :) Nydelige kort!

  SvarSlett
 6. Du disse kortene er selvlaget! Jeg kjøpte bare et litt grovt grått papir på Pandoru og brettet det i to. Og så limte jeg på et annet papir som jeg hadde klippet opp, også fra A4 papir. Så enkelt som det:) Alt det andre er og fra pandoro. Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 7. Takk takk :)

  Kan jeg herme etter deg på mine takkekort? blei inspirert her.. og så har jeg et spørsmål til (unnskyld maset..).. bildet du har inni er flere bilder i et bilde.. hvordan fikk du fremkalt dette? Eller har du egen skriver? nå er det slutt på maset :)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 8. Ingen problem - jeg liker mas:) Og selvfølgelig kan du herme!!

  Når det gjelder bildet inni fant gikk jeg først inn på japanphoto.no og bestemte meg for hvor stort format bildet skulle være i. Deretter fant jeg de bildene jeg ville ha med, og gikk inn i Picasa (vet ikke om du har eller har hørt om dette programmet? Kan lastes ned fra nettet gratis). Der markerte jeg bildene og trykket på kollasj. Dersom ikke Picasa har det bildeformatet som japan photo har, kan du lage det manuelt.
  Håper du får det til! Hvis ikke hjelper jeg deg gjerne igjen:) Hvis du ABSOLUTT ikke får det til, kan du sende bildene til meg så kan jeg gjøre det for deg. Er nemlig for gjort når en har teken på det:) Lykke til!

  SvarSlett