lørdag 20. februar 2010

Liten lue til liten kjekkas!

Nå har jeg endelig fått gitt bort min første babystrikk gave, og det er Jessheims nye kjekkas, Jesper, som får denne lua:) Jeg har vært ganske ego til nå og kun strikket til jenta mi, men nå har jeg fått lysten til å strikke for å gi til andre. Denne lua har jeg strikket etter oppskrift i Myk Start, og den er strikket i 3-6 mnd. Som nybakt mamma synes jeg den virket alt for tynn og luftig til å være en vinterlue, så jeg håper eieren kan få god bruk for den til våren:)

7 kommentarer:

 1. Så flott lue! Skjønn gråfarge. Tror jeg må ha myk start boka selv om jeg ikke har barn. Kan forresten anbefale Vintage Baby Knits. De har garantert mønster du liker! Jeg elsker boka!
  Takk for at du la igjen kommentar i bloggen min. Mønsteret til lua jeg har strikket har jeg laget selv, og det finner du på epla. Nærmere bestemt her: http://epla.no/products/5077/

  Det er ikke en veldig komplisert lue. Du må bare tørre å strikke fletter. Har fått tilbakemeldinger på at det er et greit og enkelt mønster å følge.

  SvarSlett
 2. hei igjen,og takk for at du la igjen kommentar på bloggen min,slik at jeg kunne få se die flotte og søte kreasjoner i garn og stoff!!!!!!legr deg blant favorittene mine og gleder meg til å følge med på hva d tryller fram framover:-)

  SvarSlett
 3. Takk for tips:) Jeg føler snart jeg har vært gjennnom hele Myk Start boken, så gleder meg til å ta fatt i nye oppskrifter:)

  SvarSlett
 4. Dette er en skikkelig god lue, og jeg blir forundret dersom ikke dette blir en hit! Kjempefin farge!!:)

  SvarSlett
 5. Flott blogg du har her Siren! Jeg er helt imponert over strikkeriet ditt. Du er jo råflink, skulle tro du har holdt på med det i mange år jo. Flotte plagg og tips du deler her :) Heklingen din like så forresten, he-he :D

  Her kommer jeg gjerne tilbake, så jeg har lagt deg til i blogglisten min om det er ok?

  Ha en super lørdagskveld!

  SvarSlett
 6. Å tusen takk! Setter utrolig stor pris på koselige tilbakemeldinger:) Og kjempehyggelig at du har lagt meg til blogglisten din! Jeg var innom bloggen din å tittet, superfine kort du lager! Skulle gjerne vært flinkere til å produsere slike ting jeg og:)

  Ha en fortsatt strålende dag!

  SvarSlett