tirsdag 9. februar 2010

Perfekt match!

Denne selebuksen har jeg publisert tidligere, men nå er det jammen med på tide å vise at disse klærne passer perfekt! Gode og myke, og Hedda virker strålende fornøyd. Enda litt posete, men det gjør da ingenting - da varer de bare lengre:)

14 kommentarer:

 1. Superfin! Og veldig søt liten Hedda :)

  SvarSlett
 2. Kjempefin bukse som kledde Hedda veldig godt!! Masse fint i bloggen din, ha ein god kveld:))

  SvarSlett
 3. Det var en nydelig sparkebukse! Herlig farge! Skjønner godt du er fornøyd. Både med bukse og barn=D

  SvarSlett
 4. Så koselige tilbakemeldinger! Tusen takk fra både meg og lilletulla:)

  SvarSlett
 5. Hei - her har jeg ikke vært før.
  Har kikka litt rundt, og er imponert over hvor mye fint du har strikket!
  Masse fine babyklær - og en nydelig baby.
  Slenger meg på som følger og ønsker dere lykke til videre :)

  SvarSlett
 6. Nydelig jente og nydelig bukse=) har kjøpt boken " myk start", så gleder meg til å sette igang med babystrikk. Den buksen der, strikkes bena på rundpinne? Var litt kryptisk på det der den oppskriften=) har du heklet teksten og så sydd på,eller?

  SvarSlett
 7. Utrolig koselige kommentarer:) Når det gjelder buksen strikkes ikke bena på rundpinne, men rillestrikk frem og tilbake. Det skal visst ikke settes på rundpinne før du begynner på brystpartiet. Teksten har jeg heklet på med kjedemasker:)

  SvarSlett
 8. Takk for svaret=) Synes det er litt merkelig å skulle strikke bukser frem og tilbake, men men... forandring fryder=) blir sømmen pen da?

  SvarSlett
 9. Helt enig, men det funker på denne:) Sømmen blir fin, men det kommer jo litt an på hvordan man syr det sammen. Jeg har strikket en til slik bukse, og da ble ikke sømmen fullt så fin, men så fant jeg ut av det til slutt:) Det gjør helt sikkert du og! Lykke til:)

  SvarSlett
 10. Takk for det=) Er igang nå :D Ønsker deg og dine ei flott helg=)

  SvarSlett
 11. Nydelig bukse!!! Jeg har ei på to år og merker det kan bli litt tiltak med de midtstykkene når de er såpass store....gleder meg til jeg kan begynne å strikke til baby igjen:) Går litt fortere da:)

  SvarSlett
 12. Nydelig bukse, og genialt å hekle på med kjedemasker. Det har jeg aldri prøvd.....hmmmm...
  Har lyst å lage meg en slik bukse, hvilket garn har du brukt på denne brune buksa? Så du hadde brukt alpakka på den andre....

  SvarSlett
 13. Heisann!
  For ei nydelig bukse!!
  Prøver å få tak i boka " Myk start", men de er tomme på forlaget.. så er det mulig å spørre etter mønsteret til denne buksa her?


  Irene
  http://snoklokka.blogspot.com/

  SvarSlett