tirsdag 25. mai 2010

Bursdagsfiller til pappa

Pappa er x år i dag (ikke gammel, bare bittelitt eldre:)), og siden mamma var så veldig fornøyd med fillene som hun fikk til sin bursdag, er det nå pappas tur! Fillene er beregnet familiens hytte i skjærgården, hvor kjøkkenets fliser er blå... Satser på at disse blir flittig brukt i sommer! Gratulerer med dagen, pappan min:)

13 kommentarer:

 1. Hei!
  takk for den hyggelige kommentaren på bloggen min... :O) Glad for at du la igjen spor, for da fant jeg frem til til fantastisk flotte blogg... :O)
  Så mye fint du har strikket..., blir kjempeinspirert..., og de klutene til pappan din er veldig fine, tipper han blir storfornøyd!

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Hipp hurra for pappan din!! Flotte kluter, i herlige sørlandsfarger!!:)

  SvarSlett
 3. Så flotte kluter! Nydelige farger:-)

  SvarSlett
 4. du har fått en award i bloggen min:)

  SvarSlett
 5. Slike kluter får man aldri nok av :)

  SvarSlett
 6. Takk for at du deltar på give-awayen min!:)

  SvarSlett
 7. Nydelige farger, han får nok lyst til å vaske nå. hehe. ;)

  SvarSlett
 8. for noen herlige vaskekluter!tror du han tørr bruke de,så fine som de er;-)

  SvarSlett
 9. Tusen takk for så mange hyggelie kommentarer:) Det tar nok en stund før silkebåndet går av, men så fort det er av begynner pappa å vaske. tror jeg:)

  SvarSlett
 10. Hei!
  Dette er første gangen jeg er innom bloggen din, og jeg må bare si at du har laget utrolig mye flott!!! Jeg har bladd meg et stykke tilbake og sitter nå med en liste over ting jeg bare MÅ strikke til mitt lille nurk som kommer til høsten. ;) Håper det er greit at jeg legger deg til i bloggrollen på bloggen min!

  Ha en strålende fin dag - og gratulerer med dagen til pappaen!

  SvarSlett
 11. Hei

  For en fin blogg du har! Husker ikke hvordan jeg fant den, men nå har jeg lagt den til på lista mi :-) Klutene var kjempefine. Har strikket noen varianter før jeg og, men ikke perlestrikk. Det må jeg prøve. Hvor mange masker legger du opp? Prøver meg på 54 jeg, så får vi se om jeg får til like fine kluter som du har gjort til pappaen din, da :-)

  SvarSlett
 12. Så fine de ble :)

  SvarSlett