mandag 14. juni 2010

PPP - PicklesPakke i Posten:)

Og dette har jeg gledet meg lenge til! Jeg har nemlig funnet ut at det er på tide å strikke noe til meg selv. Ikke bare ei lue eller et skjerf, men et plagg!! Plagget jeg skal strikke er lavendeljakken til Pickles. Kanskje litt kjedelig farge, men lett å kombinere med andre plagg. I oppskriften sier de at Abuelita er det beste garnet for dette plagget... Dette er jo, som jeg har sagt før, et fantastisk og et dyrt garn, som jeg aldri skulle bruke igjen. Så overskriften kunne like gjerne vært "OOOOps, I did it again".

Jeg er jo utrolig lett å overtale... og dette av ei nettside! Uff a meg. Tenk dere hvordan det er i virkligheten... Og når man skjønner at man har betalt masse for noe man egentlig ikke trenger, er i hvertfall jeg sånn at jeg finner unnskyldninger for meg selv for hvorfor dette var så utrolig lurt. Unnskyldingen denne gangen var at "Hadde jeg skulle kjøpe et plagg, hadde det jo mest sannsynlig kostet over 380 kr!", som er prisen jeg betalte for garn, oppskrift og porto. Og unnskyldingen funker som bare juling:) Jeg er storfornøyd med handelen og GLEDER MEG!

12 kommentarer:

 1. Garnet ser herlig ut!
  Det skal bli spennendes og følge med på hvordan det går.
  Klart man skal unne seg noe selv noen ganger og ikke bare strikke til andre. Jeg veit hvordan det er, det finnes ikke mye av hjemmestrikket til meg selv i huset. Så hvis det gjør det enklere for deg så støtter jeg deg fullt ut!

  Pernilla

  SvarSlett
 2. Kan klart anbefale garnet , jeg fik selvsamme og i samme farve med post i sidste uge , det har jeg ikke et øjeblik fortrudt :-)) Lykke til med strikningen.

  SvarSlett
 3. Så fint garn! Gleder meg til å se det ferdige resultatet. Tror jeg må bestille noe garn snart jeg også. Jeg elsker jo å få pakker i posten:-)

  SvarSlett
 4. Ja, det er jammen meg ett deilig garn! Ingen tvil! I tillegg synes jeg det er utrolig god kvalitet på det! Det blir nok en veldig deilig Lavendeljakke!:)

  SvarSlett
 5. Jeg støtter deg også ;-) Prisen kan absolutt forsvares - tenk bare på at du får et plagg ikke mange andre har :-D Det er så lett å glemme seg selv når man driver og strikker - det er alltid noen som ønsker seg noe eller bestiller noe, og det man skal ha selv kommer litt i bakleksa.

  Gleder meg til å se jakka ferdig :-)

  Ha ei fin uke og klem fra Siv

  SvarSlett
 6. Spennende prosjekt i herlig garn!
  Jakka må jo bare bli vellykket siden den er fra Pickles =)

  SvarSlett
 7. Ditta blir nok ei herlige jakke! Ej he dilla på grått for tida, og fargen går til alt! klem frå mej

  SvarSlett
 8. Masse fint her også.og garnet ser kjempedeilig ut!

  SvarSlett
 9. Det garnet er superdeilig da - blir helt sikkert en fantastisk myk og herlig jakke! :) :)

  SvarSlett
 10. Dette ble jeg nysgjerrig på, det så lekkert ut; fin gråfarge!!
  Legger meg som følger,så får jeg med meg resultatet også;)

  Ha en god dag og klem fra meg;)

  SvarSlett
 11. Heisann:) Syns det er absolutt på tide du strikker noe til deg selv, og det var en fin gråfarge du hadde valgt. Utrolig mye fint på siden din! Og takk for kommentaren på min side, ikke kommet så godt i gang, så veldig hyggelig:)

  SvarSlett
 12. Tusen takk for koselig kommentar, og takk for at du "viste" meg bloggen din, her var det mye flott!

  SvarSlett