lørdag 21. august 2010

Emilies selebukse!
Jeg er blitt tante for første gang! Det er så utrolig stas! Og i barselgave ønkset svigerinna mi seg Myk Start sin selebukse, så da skulle hun jammen få det:) Det Vibeke ikke visste var at jeg hadde sverget til meg selv om at denne buksen aldri mere skulle strikkes... Ikke fordi jeg ikke liker modellen. Det gjør jeg så absolutt! Men den er så utrolig treg å strikke. Og på dette plagget brukte jeg 5 uker! Det er bare helt vanvittig. Får trøste meg med at niesen og mamman fikk ønsket sitt oppfylt:)

Selebuksen er strikket i Sandnes Duett, i str. 4-8 mnd. Tenkte at det skulle heller ikke være noen tvil om hvem som er buksens eier! Litt på skeiva ble "Emilie" sydd på med kjedemasker. Og til tross for lang produksjonstid, var jeg ganske fornøyd med resultatet.

OG heldige meg fikk også spørsmål om å være fadder til lilletulla. Gjett om jeg ble glad!

46 kommentarer:

 1. Den var virkelig fin!! Og så flott med brodert navn og pynt!!! Dette er en skikkelig flott gave, og ja, de tar tid disse plaggene;)
  ha ei koselig helg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Så koselig å bli spurt om å være fadder da :-) Det er en skikkelig æresbevisning. Buksa var kjempefin! Og så søtt med det påbroderte navnet <3 Jeg tror jeg må bestille meg nye navnelapper slik at jeg lettere kan sette dem på utsida av plaggene - har hvite med bringebærrød skrift, og syns ikke det passer på alt... Dine ble fine, og gjorde seg godt :-D

  Ha en flott lørdag og klem fra Siv

  SvarSlett
 3. Så flott buksa blei, og så koselig med navn på! Det tar lang tid å strikke slike småplagg så synest du er flink, ha ein fin dag:))

  SvarSlett
 4. lekker sparkebukse! og så koselig med navnet på da :)

  SvarSlett
 5. buksen ble jo veldig fin:)...søtt med navnet brodert på:)

  SvarSlett
 6. Den ble jo kjempeflott, så tiden det tar blir verdt det til slutt:) Flott med navn på. Og gratulerer sm fadder:)

  SvarSlett
 7. Den var kjempe fin, nydelig farge :) Så snill du var som strikket denne til tross for at du følte det som et evighetsprosjekt. Du kan nå se tilbake og være fornøyd med at mottakerne fikk ønsket sitt oppfylt, og du er fri til å strikke på andre morsomheter :)

  SvarSlett
 8. Gratulerer med tantungen! Flott bukse da, og 5 uker er da ikke SÅ lenge ;-)

  SvarSlett
 9. Hei Siren! Denne var virkelig flott!! Utrolig nydelig! Absolutt verdt 5 uker altså :) Jeg har selv strikket en selebukse i samme mønster, men med alpakkagarn, og må si at jeg likte din versjon myye bedre :) God helg til deg!

  SvarSlett
 10. Å, så søte buksa.... :) Koss mange nøster brukte du? Har nåke duett ligganede, kanskje d kan brukast t ei buksa? :)

  Gratulera som tante og fadder! Stas! :)

  God helg!

  SvarSlett
 11. Nydelig bukse!!! Så gøy med navn og hjerter.
  God helg!

  SvarSlett
 12. Buksen var skikkelig søt!! :)
  Vel verdt all den tiden:)

  SvarSlett
 13. Gratulerer som tante og fadder! Buksa blei kjempefin. Koselig med navnet brodert på. Eg har også nettopp laga denne til eit tantebarn, men i anna garn og med andre fargetonar.
  God helg!

  SvarSlett
 14. Tillykke med fadderskabet :-) Sikken dygtig du er til at brodere på strik , det tør jeg slet kaste mig i gang med. God Lørdag

  SvarSlett
 15. Den ble så vakker - og påbrodert navn er utrolig koselig:)

  SvarSlett
 16. Å så fin den ble! Nesten sånn at jeg fikk lyst å sette meg ned å strikke en sånn, bare for å strikke den.. :)

  SvarSlett
 17. Knallflott bukse, og utrolig deilig farge ;)

  SvarSlett
 18. Så flott bukse! Og virkelig imponert over at du laget den, enda du visste hvor lang tid den tok. Takk for advarselen! Jeg har også vurdert denne...

  Takk for hyggelig kommetar på bloggen min, og så gøy at du er med på giveaway'en! (o:

  SvarSlett
 19. Herlighet så nydelig denne var! Den var virkelig verdt 5 uker den :) Og veldig fint med navnet på, det gjør den ekstra spesiell. Ha ei fortsatt fin helg :)

  SvarSlett
 20. Akkurat strikka ei slik bukse i Sandes Mini Alpakka :) Ble inspirert av det du har gjort i fronten, så må nok sy på noe søtt der jeg også!
  Bilder kommer ut på blogen etterhvert :)

  SvarSlett
 21. Du er jo bare supersnill så tar på deg et prosjekt som du jobber så mye med. Ingen tvil buksen ble helt super. Den blir sikkert en favorittbukse hos eieren. :))

  SvarSlett
 22. Den var utrolig skjønn! Kjempenydelig at du har skrevet på Emilie og greier da..!! Kan tenke meg den tok litt tid ja... :) Men det var nok verdt det! :D Kjempefin!!

  SvarSlett
 23. Så flott bukse!! Herlig farge, og detaljer! Gratulerer med fadderskapet- det er stor stas!:)

  SvarSlett
 24. Så fin den ble! Supersøt med broderi også. Det er vel verdt strevet når man endelig blir ferdig med et sånt tregt plagg...
  For en utrolig fin blogg du har med masse herlig inspirasjon! Jeg legger meg til som følger av bloggen din, jeg. :-)

  SvarSlett
 25. Ikke verst at du gjennomførte selv om du hadde sverget du ikke skulle lage den :)

  Kjedesting er supert til pynt, min favoritt!

  SvarSlett
 26. Hei igjen Siren :-) Kjølebagen kjøpte jeg på Traktøren, og den kosta bare 279,- :-D Godkjøp med andre ord ;-)

  SvarSlett
 27. Absolutt helt nydelig! Kan tenke meg svigerinna ble glad! Og for et deilig plagg til ei lita tulle.. ;)

  SvarSlett
 28. Nydeleg og gratulerer med fadderoppgåva :-)

  SvarSlett
 29. Den var utrolig fin! Nydelig farge, vakre detaljer og ordentlig pent strikket :)
  Du er utrolig flink.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 30. Denne ble riktig lekker. Blir så glad når andre også strikker i lilla! Det er jo så flott farge til disse små jentene :)

  hk

  SvarSlett
 31. Dette er fyrste gongen eg er innom bloggen din, og har bladd meg gjennom store delar av den. Du har laga sååå mykje fint! Eg kjem garantert attende! Legg deg til i blogg-lista mi eg om det er greit?!

  SvarSlett
 32. Enig meg deg at den er kjedelig å strikke, MEN GURI SÅ FIN!!!!

  SvarSlett
 33. Hei! For en herlig bukse du har strikket. Den ble så søt med navnet og de hjertene. Veldig fin blogg du har. Det er første gangen jeg er innom og du har produsert såå mange fine strikkeplagg:)

  SvarSlett
 34. Hei!
  Det ble ei kjempefin bukse! Jeg holder på med lillestakken i Drops tynn alpacka, og den går også seeeeint:( Men så blir de jo fine til slutt da!

  SvarSlett
 35. For en herlig blogg du har! Jeg kom over den via HandmadeVibeke og har nå kost meg med å titte gjennom hele bloggen. Kjempeinspirerende for ei som har planer og håp om å lære seg å strikke noe mer avanserte ting enn halser, grytelapper og skjerf ;)

  SvarSlett
 36. Ej e so glade for dinne buksa, glede mej til Emilie blir pittelitt større slik ho kan bruke den:) Vi kjeme til å bruke den kjempemasse!!! Emilie e heldige so he ei tante so e so flinke å strikke!!! Stor klem

  SvarSlett
 37. Så nydelig! Virkelig fin og god gave. :)

  SvarSlett
 38. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 39. Så glad jeg trykka meg inn på bloggen din. Mange bilder å bli inspirert av :) Hvor har du bestilt papiljotta-merkene dine? Har tenkt å bestille meg egne merkelapper også, men vet ikke riktig hvor jeg skal bestille enda. Synes dine var veldig fine :)

  SvarSlett
 40. Tusen takk for svar :) Da er det bare å bestemme seg for et navn og bestille i vei :)

  SvarSlett
 41. Bruker du duett eller mini duett? Fikk vite i går at vanlig duett skal gå ut..

  SvarSlett
 42. Til tross for gammelt innlegg så legger jeg igjen kommentar her i håp om raskt svar :) Buksen er fullstendig nydelig! Og jeg må bare strikke en sånn til lille tantebarnet mitt som fortsatt bor i magen. Jeg ser at du har strikket den i Sandnes duett, og lurte derfor på hvordan du tilpasser størrelsen når du bruker annet garn enn det som står oppgitt.

  Jeg vil nemlig gjerne bruke litt tykkere tråd sånn som deg, men vet ikke hvordan jeg da skal gjøre det i forhold til oppskriften. Kan du hjelpe meg? Må ut å kjøpe tråd i dag! Hehe :)

  SvarSlett
 43. Den var utrolig flott? kunne tenkt meg å strikket en lik til gutten min, finnes den oppskriften i str 2 år? hvilken str har du strikket denne i?

  SvarSlett
 44. Den var utrolig flott!!! Skulle det stå, har ikke briller på meg;)

  SvarSlett