søndag 26. september 2010

Nyforelsket

Ja, jeg er forelsket. I Shetland Soft. For et garn!! Jeg leste på bloggen til Daria at hun hadde brukt dette garnet på ett av sine Nøstebarnprosjekter, og synes fargen hun hadde valgt var så nydelig at dette måtte undersøkes nærmere. Hos Malsen & Mor kom jeg da over et eldorado av deilige farger fra Shetland Soft! Etter laaaang tid (det var jo selvfølgelig vanskelig å bestemme seg for hvilken farge jeg skulle velge...) bestilte jeg 6 nøster av denne sorten. Og da pakken kom i posten og strikkingen var igang, var det ingen tvil. Jeg var altså forelsket. Og jeg har nå en liste over fremtidige prosjekter som skal strikkes i dette:)

21 kommentarer:

 1. Jeg er helt enig, garnet er kjempeherlig!
  Fargen du valgte er nydelig, gleder meg til å se hva det blir:)

  SvarSlett
 2. Jippi! Jeg skal på strikkekafe på torsdag, og da kommer Malsen & mor. Det blir kjekt. Hva skal du Strikke med dette garnet?

  SvarSlett
 3. Takk for tips! Skal inn å se. Godt å høre om garn som faller i smak;)

  SvarSlett
 4. Flott garn og ser spennende ut.
  Er det et mykt garn å strikke med??
  Hvis du skulle forklare det, hvilket garn ville du sammenlignet det med??

  SvarSlett
 5. Jeg hører flere som skryter av dette garnet. På tide at jeg prøver det og da kanskje :)

  SvarSlett
 6. Åhhh så gøy å høre!!! Jeg har nemlig hørt at det ikke virker mykt når man ikke har vasket det....? Heller veldig stivt, men at det blir bedre når man har vasket plagget. Kjenner jeg gjerne skulle kost litt med garnet ditt (ikke helt trygge i hodet vi stikkedamer - hehe)!!! Klem

  SvarSlett
 7. Det garnet er herlig!! Akkurat det samme som Holst garn, begge er litt harde før vask pga en slags olje som går bort i første vask, og da blir plagget supermykt! Fargene er helt utrolige, masse masse fint å velge mellom, jeg har strikket en jakke i en nydelig blåfarge :) Dette vil du bli fornøyd med!

  SvarSlett
 8. helt nydelig garn, jeg holder på med en babytrøye nå. Absolutt en favoritt her i gården! Og de fargene da!! :)

  SvarSlett
 9. Har hørt mye fint om dette garnet, men har enda til gode å prøve det. Det finnes så utroig mange nydelige farger i det - skjønner at du hadde problemer med å velge. Tror jeg må bestille et par nøster selv snart. Det kommer snart en baby i vennegjengen - kanskje det er en gylden anledning..?

  SvarSlett
 10. Takk for garntipset. Dette må sjekkes nærmere for det ser skikkelig fint ut:)

  SvarSlett
 11. Likte godt fargen :-) Dette garnet tror jeg nesten jeg må se nærmere på :-D Takk for tipset.

  Ha en flott søndag og klem fra Siv

  SvarSlett
 12. For et nydelig garn :) Er det mykt og godt? Hvilke pinne str bruker du?

  SvarSlett
 13. hihi ja,jeg skjønner godt forelskelsen din:)PS garnet er enda bedre etter en vask og vis du vil ha flere farger så anbefaler jeg deg å gå inn her:

  holskgarn.dk

  SvarSlett
 14. Flott farge, og spennende med nytt garnbekjentskap! Og, for en herlig kjole du har strikket i forrige innlegg!:)

  SvarSlett
 15. En av mine favoritter også pga fargene! Jeg har falt pladask for den ildrøde Tudor, men digger de melerte fargene.

  SvarSlett
 16. Det samme her, har 4 nøster i samme farge ser det ut som. holder på å prøve meg på februarjakke for øyeblikket....håper jeg får den til og at det blir passe stor ......

  SvarSlett
 17. Den slags forelskelser er jeg også tit ude for, jeg kan godt forstå at du er faldet for det garn. Skøn farve.

  SvarSlett
 18. mmm, deilig farge! Har ikke prøvd det garnet, men det står absolutt på listen over garn som skal prøves!

  SvarSlett
 19. Har fået 2 nøgler meleret i turkis nuancer , har ikke prøvet det endnu , men jeg har strikket i garn fra Holst.dk . Garnet indeholder jo spindeolie , men det forsvinder efter vask :-)

  SvarSlett
 20. Ja, herlig garn! Har en stor spole med dette stående (fra holstgarn.dk) som lurer på om den skal bli en kjole til meg? Hva heter denne fargen du har valgt?

  Svar til kommentar på Lyng-babyjakka mi:

  Oppskriften er fra heftet 1019 Rosett fra Dale garn. Det står ikke noe årstall, og det kunne tydeligvis ikke bestilles fra Dale heller. Jeg ser at noen har kommentert at oppskrifta også finnes i "Dalegarn Baby høst 2000", heftet nr. 127. Om dette fortsatt er i produksjon eller på lager hos Dale, kan du jo bestille det. Jeg har ikke fått sjekka at dette er den samme oppskrifta. Om det ikke går ann å fa tak i dette heller fra Dale, lurer jeg på om det kanskje for en gangs skyld er ok å videreformidle det heftet jeg har? Send meg en mail om du ikke får tak i oppskrifta på annen måte, så skal vi se... dubedaare(at)gmail.com

  Ha en fin dag! (o:

  SvarSlett