fredag 3. september 2010

Trøstepremie fra Pickles:)

Jeg har virkelig ikke flaks på give-aways - vanligvis. Aner ikke hvor mange jeg har deltatt uten å vinne en eneste ting. Heldigvis snudde uflasken da Pickles hadde sin give-away for et par uker siden. Heldige meg fikk trøstepremie! Gjett om jeg ble glad:) Og for noen dager siden dumpet en lilla gjenkjennelig Pickles pakke ned i posten - med dette flotte innholdet!

Etter å ha brukt noen dager på tenke ut hva jeg skal lage av dette garnet, kom jeg ikke frem til noe som helst. For uansett hvor deilig og mykt det er, så er jeg ikke så glad i så mørke farger til lilletulla. Hm... jeg tenkte også på å strikke lue til meg selv eller kjæresten, men den blir innmari tynn. Liker heller luer i litt tykkere garn. Jeg endte opp med å donere garnet til ei herlig jente i barselgruppa som endelig er begynt å strikke igjen. For hun synes Mikkel'en sin er kjempeflott i mørkegrått:) Kanskje jeg får lov å blogge resultatet etterhvert? Hvem vet:) Uansett tror jeg at garnet ender opp i et kjempebra resultat!!

Hjertelig takk, Pickles:)

17 kommentarer:

 1. Gratulerer:D
  Mørkegrått er flott, men det er vel helst guttemammaer som velger det;)
  Ha ei flott helg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Grattis med trøstepremie! Og så fint at du kunne gi det videre - det var jo litt dobbel premie det. Mørkegrått er kjempeflott til smågutter, men også kombinert med rødt eller rosa funker det finfint til små frøkner. Blir spennende å se hva hun lager av dem, da!

  SvarSlett
 3. Pakker er gøy! :) Pickles har jo så innmari masse fint også! Jeg har strikket en del i grått til min lille frøken, som kommer om noen uker, men ikke i så mørk grå som den du fikk.

  Ha en strålende fin septemberfredag!

  SvarSlett
 4. Så heldig du var med trøstepremie, og så snill du var som donerte det bort:)

  SvarSlett
 5. Artig å vinne da, selv om du ikke fikk brukt det selv :-)

  God helg og klem fra Siv

  SvarSlett
 6. Du vant du også, ja :) Jeg fikk turkis bomull og tenker å strikke en vest. Veldig inspirerende å følge med på bloggen din. Du strikker mye fint!

  SvarSlett
 7. Grattis med premien... :O)
  Snilt av deg å gi bort garnet!

  Ønsker deg en strålende helg!

  SvarSlett
 8. Gratulerer Siren! Så utrolig artig!! Vel fortjent!!:)

  SvarSlett
 9. heldigris:)gleder meg til å se hva Mikkel får av det garnet:) ha 1 fin helg:)

  SvarSlett
 10. Gratulerer med trøstepremie! Regner med Mikkel får seg noe flott :)

  SvarSlett
 11. Ang dressen som vi har lik, jeg strikket en stripe ekstra på overkroppen:) Bare for å ha den litt lengere. Bena var ganske lange. Men den passer jo allerede nå heldigvis:) Men håper den passer en god stund utover høsten/vinter.

  SvarSlett
 12. Snille du!
  Dette er nok ikke siste gang du vinner. Tenker at lykken er snudd en gang for alle :O

  SvarSlett
 13. Ikke lett og bestemme seg når man får så fint garn. Håper du finner ut av det etterhvert:)

  SvarSlett
 14. Heldigen som fikk trøstepremie. Så at du lurte på hvor daria hadde kjøpt shetland soft..... Blander meg inn jeg og sender deg en link til Malsen og Mor, de har shetland soft. Har noe herlig garn liggende derifra selv, men det har ikke komt seg på pinnene enda.... :)

  http://www.malsenogmor.no/butikk/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=11&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1

  SvarSlett
 15. hei:)ja det stemmer jeg brukte shetland soft:)men strikket på pinne 3 den er jo ganske lik NZ ull så jeg gjorde ingen forandring...det herlige garnet kan du få kjøpt hos http://malsenogmor.no/butikk/ eller hos http://holstgarn.dk/ de har hele 120 farger:)

  SvarSlett
 16. Så din kommentar om bestefartrøye hos Daria. Jeg begynte nylig å strikke en bestefartrøye i str 2 år i Askeladen på pinne 3... Og den endte opp som noe som lignet mer på en 10 års str i vidden! (Jeg strikker løst, ja. Men kan være verdt å sjekke strikkefastheten! Har lest andre kommentarer om folk som syns Nøstebarn er små i oppskriftene...!)

  SvarSlett