søndag 5. desember 2010

Vinter, kos og turkis!

Det er søndag. Det er kaldt ute. Det snør. Ski på tv. Tid for innekos! Med god samvittighet:)

Og når tuppa har på seg heldressen fra Betta (mi bestemor, Hedda si oldemor), er det tid for fotoshoot... En litt større utfordring enn tidligere. Da kunne jeg bare legge henne på ei matte, sette henne i sofaen, gjøre grimaser, og så knips. DER har vi det! Sånn er det ikke nå lenger:) Men dressen kommer i alle fall frem i alle vinkler!

Og fargen er turkis og skiller seg klart ut i fra alt annet tøy. Men godt er det, for det går jammen med mye i rosa og lilla for tiden. Og jeg synes å ha fått med meg at 80talls farger er kult? Altså er Hedda er skikkelig trendy:) Og dressen er helt genial å ha på i vogna under vinterdressen. Denne blir nesten brukt daglig nå. Og Hedda er garantert god og varm heile tida!

13 kommentarer:

 1. Flott og praktisk dress i en nydelig farge.
  Tror nok gjerne det er godt med litt fargevariasjon!

  SvarSlett
 2. Hei på deg!! Så flotte plagg siden sist jeg var innom!
  Du er sannelig heldig som har både mor og bestemor som strikker!!
  Kos deg i adventstida og klem fra meg;)

  SvarSlett
 3. For en flott dress! Jeg elsker fargen!!:) Kjenner forresten til "problemstillingen" du forteller om.. Jammen ikke lett å ta bilder av dem i det de begynner å bevege seg for alvor!:)

  SvarSlett
 4. Skjønn farge til den nydelige lille tulla di! Finfin uke til dere. Heldiggris forresten, som har så mange som strikker i familien. Hun er fjong den lille snuppa!

  SvarSlett
 5. den ser kjæmpefin ut,herlig jente:)

  SvarSlett
 6. Høres kjent ut det problemet med bevegelig motiv, men det er utrolig gøy også da. :) Kjempefin dress til veldig sjarmerende tuppe.

  SvarSlett
 7. Det ligger en award og venter på deg på bloggen min!!:)

  håper du tar utfordringen!!

  SvarSlett
 8. Såååå fin ho er! Dressen er jo kanon skjønn:) Så nå er denne jenta tilbake til blogginga..hehe du er vel skjønn! Sees om ikke så lenge...

  SvarSlett
 9. Kjempeherlig dress. Den blir nok god utover vinteren.

  Ha en fin uka!

  SvarSlett
 10. herlig at du tar utfordringa!!

  OWÆ!!!!æ e jo ganske så ny her i oslo og har ikke fått me mæ kakaosjappa(!)...kor ligg den?! tenk at ingen har fortalt mæ d før!!

  SvarSlett
 11. Kjempe fine bilder!
  !
  Jeg har lagt igjen en award til deg i bloggen min,)

  SvarSlett
 12. Heldigen. Er så misunelig på alle som har strikkere i familien. Her er det bare meg å jeg produserer ikke fort nok =P.
  Deilig å ha andre farger en tyiske jentefargene!!

  SvarSlett