lørdag 29. mai 2010

Det var en gang...

ei ung jente som hette Marit. Marit er mi svigermor:) Marit gikk på husmorsskolen lenge før hun ble mamma, og sydde da denne NYDELIGE kjolen og bleietrusa. Det Marit ikke visste, var at hun skulle få 3 gutter. Ofte er det slik at et gammelt plagg har flere historier bak seg. Det har ikke denne. Men den har vært brukt - av min kjæreste samboer:) Da var han 1 år kunne ikke svigermor motstå fristelsen lengre. Hun kledde på han kjolen. Hun pyntet håret. Med gult strikk:) Og tro det var flott, for han hadde lyst, halvlangt hår med stoooore krøller. Han så rett og slett ut som den søteste jenta på jord (dokumentert med bilde:))! Kjolen ble derimot raskt tatt av da svigerfar fikk øyne på skjønnheten... og har ikke vært brukt siden:)

Nå har svigermor vært så heldig å ENDELIG få ei jente som barnebarn, og jeg gleder meg til Hedda skal få brukt den nå i sommer.

Tusen takk, Marit:) Du er go!

7 kommentarer:

 1. Oj dette var en suoer søt kjole. Ekstra stas at den er avrvet av pappen ;)
  Ha en fin helg!!!

  SvarSlett
 2. Sånn en artig historie, og kjolen var kjempesøt. =) =)

  SvarSlett
 3. Så fin kjole:-) Lille jenta kommer til å bli sååå søt! Lo godt da jeg leste historien om kjolen.

  Veldig hyggelig at du vil være med på min lille sommer give away:-)

  SvarSlett
 4. Ha ha .... ;)
  denne huska eg godt -- også dei lange lyse krøllene til ole petter ;)

  Ha det fint på ein lørdags kveld
  klemma

  SvarSlett
 5. Herlighet for en fantastisk nydelig kjole! Også gul da gitt! Nydelig sommerfarge! Stas med en sånn historie bak og, og ekstra stas for sviger mor kan jeg tenke meg! :)

  SvarSlett
 6. Heldige du eller Hedda. Absolutt bedårande.

  SvarSlett