onsdag 26. mai 2010

Så takknemmelig!

Jeg har vært så utrolig heldig å få en award fra 3 bloggere:) En stor takk til Det lille huset, En liten blanding små drops, og Rose! Bloglandia er virkelig en kjekk plass å være - en helt annen verden hvor folk er flinke til å skryte av hverandre og gi tilbakemeldinger. Sånn skulle det vært mer av i den virkelige verden og - dagens oppfordring, hehe:)


Om denne awarden: Man skal skrive 7 interessante fakta om seg selv og sende den videre til 7 andre bloggere, samt linke til den man har fått award av.

Her er 7 interessante fakta om meg:
1. Jeg er sosial og omgjengelig 2. Interessert i andre mennesker 3. Veldig glad i mat (indisk er favorriten), og spesielt middager 4. Veldig hjemmekjær 5. Ganske temperamentsfull, men kortsint:) 6. Utrooolig lettlurt, til stor latter og glede for venner og familie 7. Ligner visst på mamman min:)

Jeg klarer ikke å velge ut 7 andre bloggere jeg skal sende denne til - synes dere alle inspirerer meg på hver sin måte! Og jeg leser bloggene på listen min titt og ofte, ikke bare noen få av dere. Så en stor takk til alle kreative bloggere i bloglandia - her koser jeg meg:)

3 kommentarer:

 1. Hei - takk for hyggelig kommentar ang lua mi. Jeg har bare snurpet den sammen på toppen, ja :-) Uten noen slags felling først.

  Kan jo kanskje bli finere med en form for dusk da, men jeg har ikke brydd meg om det.

  Du inspirerte meg til flere heklekluter med det forrige innlegget ditt, så det dukker nok opp hos meg snart.

  Ha en fin fredag og god helg!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med award, jeg har også gitt en til deg ;)

  SvarSlett
 3. Så flink du er til å strikke! Min strikkedille kom også under den siste graviditeten. Gleder meg til å følge dine videre prosjekter. Den høstvesten var virkelig fin, tror det får bli det neste på mine pinner!

  SvarSlett