onsdag 12. mai 2010

Maleri i innflyttningsgave!

Og det er min gode venninne Heidi (Tråsnella) som skal overta dette bildet. Ja, det har hengt på veggen min i snart 4 år, og planen var egentlig å male over det i noen lysere og friskere farger. For som jeg tidligere har sagt begynner jeg å bli utrolig lei av brunt og orange - i hvert fall i min stue... Det gjør derimot ikke Heidi! Hun synes i tillegg at maleriet er kjempefint, og da er jo dette en fin gave å gi bort når hun flytter inn i nytt hus (heldiggrisen!!). Utfordringen er bare å få dette maleriet fra Oslo til Stavanger... :)

7 kommentarer:

 1. En kjempe fin gave:-) Gøy å gi bort noe man vet blir satt pris på!

  SvarSlett
 2. Flott maleri=) morsomt å kunne gi det videre, slik at det får "leve" videre og bli satt pris på =)

  SvarSlett
 3. Så tøft maleri! Skjønner godt at Heidi ønsker seg dette!:)

  SvarSlett
 4. Fine bildet!! Jeg blir aldri lei av brunt og orange :)

  SvarSlett
 5. Hei, må bare spørre deg ang selebuksen fra myk start.....Tenkte å strikke denne selv i alpakka, men vet du hvordan str er/blir da i forhold til "orginal" garnet? (liten/stor?)
  Jeg lurer på om jeg skal strikke 0-3 mnd, men en maibaby trenger kanskje heller en 4-8 mnd bukse.....dilemma....hehe. Lurer da på hvor lenge har Hedda passet sine bukser i 0-3 mnd? (Jeg får store barn og tipper denne tutta ikke er mindre enn 4,5 når hun kommer ut......)

  Har du tips til meg :)?

  SvarSlett
 6. Hehe, det var ikke ei lita tulle du har i vente nei:) Jeg brukte tynn alpakka på den ene buksa, og brukte akkurat samme antall masker som i oppskriften til 0-3 mnd. Det ble kanskje bare litt slimmere, men strikkefastheten var ikke så galen den i forhold til hva den skulle være! Men til jenta di vil jeg nok anbefale å strikke i str 4-8 mnd, jeg synes nesten den var for varm å bruke om vinteren til og med i ren ull.

  Hedda kunne bruke si bukse til hun var 3,5 mnd (men hun er ganske lita av seg), og tipper hun kunne hoppet i str 4-8 mnd når hun var 3 mnd (litt baggy da, men det er jo bare kjempetøft!).

  OG hvis du er lysten på ei selebukse til sommeren kan jeg anbefale et nytt garn - Sandes Duett, som er en blanding av bomull og ull. Strikker ei bukse i det nå, og skulle jammen med ønske at den var til mi snuppe som hun kunne bruke til sommeren:) Lykke til!!

  SvarSlett
 7. Tusen takk for svar :) Da satser jeg på 4-8 mnd :) Er nok det smarteste det da. Sandnes Duett ja, takk for tips. Kanskje det blir to bukser :)

  SvarSlett